Turun diakoniasäätiö on Turun ja Kaarinan evankelis-luterilaisten seurakuntien vuonna 1985 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on rakentaa ja ylläpitää vanhusten ja vammaisten asuntoja sekä muita diakoniatoimintaa palvelevia rakennuksia ja laitoksia sekä hankkia, tuottaa ja ylläpitää vanhusten ja vammaisten asumiseen, asumisviihtyvyyteen, kuntoutukseen, hoitoon ja muuhun diakoniatoimintaan liittyviä palveluja.

Turun diakoniasäätiön Palvelutalo Esikko on yksityinen sosiaalipalvelujen tuottaja. Palvelutalo Esikko on tarkoitettu eläkeläisille, jotka voivat vielä pääosin huolehtia itse itsestään, mutta haluavat jo käyttää joitakin asumiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Turun diakoniasäätiön Palvelutalo Esikkoon haetaan

KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄN (lähihoitaja) SIJAISTA

Etsimme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.7.2020 - 26.5.2021.

Määräaikaisuuden peruste: sijaisuus.

Kotipalvelutyöntekijän tehtävänä on avustaa asukkaita hoivaan ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä, esim. lääkkeen antaminen valvotusti, peseytymisessä avustaminen. Työ on kaksivuorotyötä. Kotipalvelutyöntekijän lähiesimiehenä toimii palveluvastaava.

Tehtävään valittavalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa.

Tehtävää haetaan lähettämällä cv osoitteeseen: palveluvastaava@palvelutaloesikko.fi

 

Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.

 

Palkkaus KirVESTES:n vaativuusryhmä 401/0, 1911,09 euroa. Lisäksi mahdollisuus saada työkokemuksen perusteella kokemuslisää enintään 228,04 e/kk.

Tiedustelut: Palveluvastaava Tuulevi Aaltola 044 523 3391