Turvallista, laadukasta ja virikkeellistä palvelutaloasumista

esikko

Palvelutalo Esikko

Palvelutalo Esikko on tarkoitettu eläkeläisille, jotka voivat vielä pääosin huolehtia itse itsestään, mutta haluavat jo käyttää joitakin asumiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Palvelutalo Esikko sijaitsee Vähäheikkilän kaupunginosassa osoitteessa Uittamontie 7 20810 Turku. Esikko sijaitsee Palvelulinja P3:n ja bussi 9:n reitillä, joten yhteydet keskustaan ovat hyvät. Lähistöllä on kauppa, apteekki ja pankki. Pääterveysasemalle on 1 km ja kauppatorille 2,5 km.

Palvelutalo Esikon on suunnitellut arkkitehtitoimisto Erkki Karonen Oy Turusta, ja se on valmistunut vuonna 1989. Rakennus arkkitehtuureineen herätti valmistuttuaan runsaasti huomiota, ja siihen käytiin tutustumassa kauempaakin. Asuinhuoneistoja on 53 kpl. Yksiöt ovat 41,5 m² (1 h+kk), kaksiot 49 m² (2 h + kt) ja kolmiot 70,5 m² (3 h+k). Jokaisessa asunnossa on tilava parveke. Asunnoissa on turvapuhelin, parkettilattia ja inva-wc. Rakennus on esteetön. Kiinteistössä on automaattinen osoitteellinen paloilmoitinjärjestelmä ja automaattinen vesisammutusjärjestelmä.

 

Ajankohtaista

Koronavirustartuntojen ehkäisy Palvelutalo Esikossa 

- Ohje asukkaille ja vierailijoille

Tartuntojen välttämiseksi velvoitamme ystävällisesti välttämään kaikkea välitöntä kanssakäymistä iäkkäiden asukkaidemme kanssa ja noudattamaan seuraavia ohjeita:

Vierailut ovat kiellettyjä henkilöiltä, joilla on tartuntatautioireita ja jotka ovat palanneet 14 vuorokauden sisällä alueelta, jossa koronavirusta esiintyy merkittävästi. Lisäksi suositellaan vahvasti vierailujen rajoittamista asukkaiden luo aina, kun vierailua harkitsevalla on hengitystieinfektio/flunssaoireita.

Vierailut ovat sallittuja ainoastaan välttämättömien tarvikkeiden toimittamiseksi, esim. apteekki- ja ruokatarvikkeet. Etäällä asuvalle läheiselle voi tilata myös ruokaa kotiinkuljetuksena verkkokaupan kautta. Esikossa on mahdollista lisätä ruokailuja; aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala (ip toimitetaan asuntoon) palveluihin myös lyhyemmäksi ajaksi, mikäli tarvetta ilmenee.

Asukkaidemme toimintakyvyn säilyttämiseksi emme rajoita asukkaidemme liikkumista ja seurustelua sisätiloissamme ja esim. tv- tuolijumpan voi pyytää työntekijältämme päälle ja juhlasalissa tapahtuva keskinäinen seurustelu ja lehtien lukeminen on edelleen sallittua. Myös ulkoileminen voi jatkua edelleenkin, ja on suotavaakin nyt kun muihin harrasteisiin ei pääse osallistumaan, mutta suosittelemme välttämään kauppoja ja muita julkisia paikkoja, mikäli käynti ei ole välttämätöntä.  Vierailijat voivat ulkoilla yhdessä omaisensa kanssa, mutta huomioiden voimassa olevat hygieniaohjeet ja läheistä kontaktia välttäen. Lähes kaikki asiointi on mahdollista sähköisesti ja työntekijämme auttavat, mikäli ongelmia ilmenee.

Pyydämme teitä – olipa kyseessä omainen tai muu vierailija, huomioimaan edellä mainitut rajoitukset, kun harkitsette vierailua asukkaidemme luona. Näissä tapauksissa suosittelemme muita yhteydenpitotapoja kuin vierailuja. Soitelkaa aktiivisesti puhelimellä ja kyselkää kuulumisia.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme toimimaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Noudatamme THL: n, VSSHP:n, Turun kaupungin ja muiden viranomaisten ohjeistusta. Yhteistyö on tällaisessa tilanteessa välttämätöntä, joten toivomme, että olette meihin yhteydessä, mikäli kysymyksiä ilmenee. Työntekijämme auttavat ja neuvovat mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Kiitos, että autatte meitä turvaamaan asukkaidemme ja työntekijöidemme hyvinvointia.

 

Anu Salmi                                                                                           Tuulevi Aaltola

Toiminnanjohtaja                                                                              Palveluvastaava

040 1840 123                                                                                     044 523 3391

 

Kotipalvelutyöntekijät (klo 6.30-21.00)

0400 523 816

 

Palvelutalo Esikossa on

VAPAUTUNEITA ASUNTOJA

  • Yksiö 41,5m2: kk-kustannukset alkaen 1260€
  • Kaksio 48m2: kk-kustannukset alkaen 1360€
  • Kolmio 70m2: kk-kustannukset alkaen 1660€

Hinnat sis. vuokra, 2 ateriaa, siivousta, pyykinpesua, turvapuhelin.

Lisätietoa palvelutalo Esikon palveluvastaavalta puhelimitse puh. 044 523 3391 tai sähköpostitse palveluvastaava@palvelutaloesikko.fi

Otathan yhteyttä, sillä asunnot täyttyvät nopeasti!

 

Turun diakoniasäätiön Palvelutalo Esikkoon haetaan

KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ (LÄHIHOITAJA)

Etsimme hoivan ja huolenpidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Kotipalvelutyöntekijän tehtävänä on avustaa asukkaitamme palvelutalossamme päivittäiseen hoivaan ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä heidän kodeissaan. Palvelutalomme henkilökuntaan kuuluu kotipalvelutiimin   lisäksi myös ruokapalvelu- sekä siivous- ja pyykkipalveluhenkilökuntaa. Työ on kaksivuorotyötä ja suoritetaan palvelutalossa.

Tehtävään valittavalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja vanhustyöstä. Arvostamme aitoa kiinnostusta vanhustyöhön, vastuullisuutta sekä yhteistyökykyä.

Tehtävää haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostiin palveluvastaava(at)palvelutaloesikko.fi

Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaisesti. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Tehtävään valittavan esitettävä työterveyslääkärin lausunto, jonka mukaan hakijaa voidaan pitää tehtävään soveltuvana.Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus palvelutalo esikkoon!