Turvallista, laadukasta ja virikkeellistä palvelutaloasumista

esikko

Palvelutalo Esikko

Palvelutalo Esikko on tarkoitettu eläkeläisille, jotka voivat vielä pääosin huolehtia itse itsestään, mutta haluavat jo käyttää joitakin asumiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Palvelutalo Esikko sijaitsee Vähäheikkilän kaupunginosassa osoitteessa Uittamontie 7 20810 Turku. Esikko sijaitsee Palvelulinja P3:n ja bussi 9:n reitillä, joten yhteydet keskustaan ovat hyvät. Lähistöllä on kauppa, apteekki ja pankki. Pääterveysasemalle on 1 km ja kauppatorille 2,5 km.

Palvelutalo Esikon on suunnitellut arkkitehtitoimisto Erkki Karonen Oy Turusta, ja se on valmistunut vuonna 1989. Rakennus arkkitehtuureineen herätti valmistuttuaan runsaasti huomiota, ja siihen käytiin tutustumassa kauempaakin. Asuinhuoneistoja on 53 kpl. Yksiöt ovat 41,5 m² (1 h+kk), kaksiot 49 m² (2 h + kt) ja kolmiot 70,5 m² (3 h+k). Jokaisessa asunnossa on tilava parveke. Asunnoissa on turvapuhelin, parkettilattia ja inva-wc. Rakennus on esteetön. Kiinteistössä on automaattinen osoitteellinen paloilmoitinjärjestelmä ja automaattinen vesisammutusjärjestelmä.

 

Ajankohtaista

Palvelutalo Esikossa on

VAPAUTUNEITA ASUNTOJA

  • Yksiö 41,5m2: kk-kustannukset alkaen 1300€
  • Kaksio 48m2: kk-kustannukset alkaen 1400€
  • Kolmio 70m2: kk-kustannukset alkaen 1700€

Hinnat sis. vuokra, 2 ateriaa, siivousta, pyykinpesua, turvapuhelin.

Lisätietoa palvelutalo Esikon palveluvastaavalta puhelimitse puh. 044 523 3391 tai sähköpostitse palveluvastaava@palvelutaloesikko.fi

Otathan yhteyttä, sillä asunnot täyttyvät nopeasti!

 

 

Jätä hakemus palvelutalo esikkoon!